خانه » دسته بندی پست » پزشکی و سلامتی » تناسب اندام » افزایش وزن و چاقی با مصرف آبجو

افزایش وزن و چاقی با مصرف آبجو

دکتر لادن گیاهی: این روزها آبجو یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در بیشتر میزهاست. اما در اینجا این سوال مطرح می شود که آیا این نوشیدنی باعث افزایش وزن می شود؟ این مقاله را بخوانید

مالت از عصاره مالت یا جوانه جو با رازک ، مخمرها و آب گازدار که اسید فسفریک و دی اکسید کربن است ، تهیه می شود.

مالت واسطه بین دانه های جو است ، بنابراین یکی از ترکیبات کربوهیدرات است که در فرآیند تهیه آبجو تخمیر می شود.

در طی فرآیند تخمیر ، برخی از این کربوهیدرات ها به کربوهیدرات های میانی تقسیم می شوند که هضم و جذب آنها بسیار آسان است.

این مواد مانند کربوهیدرات ها در بدن می سوزند و انرژی تولید می کنند ، بنابراین کالری قابل توجهی دارند.

علاوه بر ترکیباتی مانند شکر مالتوز و مخمر ، ویتامین های B1 ، B2 و B5 نیز وجود دارد که روزانه برای متابولیسم کربوهیدرات به آنها نیاز داریم.

بنابراین ، آبجو بخشی از ویتامین های مورد نیاز بدن را روزانه تأمین می کند.

علاوه بر این ، این نوشیدنی حاوی 16 اسید آمینه ضروری بدن است و در هر لیتر آن ، حدود 20 میلی گرم ویتامین C وجود دارد.

روش سنتی تهیه آبجو در طب باستان

در این روش جو پوست کنده را در آب ریخته و با شعله ملایم می جوشانند ، سپس آن را از روی حرارت برمی دارند و پس از ته نشین شدن ، آب قرمز رقیق بالای آن را آب مالت می نامند.

آبجی که به این روش تهیه می شود برای از بین بردن سموم بدن ، کاهش فشار خون ، کاهش گرمای داخلی ، گرم شدن کبد ، تشنگی بیش از حد و همچنین درمان زخم روده ، سل و سرفه خشک استفاده می شود.
روش صنعتی تهیه آبجو

در این روش ، جو ابتدا به جو جوانه زده (مالت) تبدیل می شود و پس از گرفتن جوانه ها و خشک شدن آنها از طریق فرآوری مالت ، ماده ای به نام آبجو تهیه می کنند.

مایع به دست آمده در این فرآیند الکلی است زیرا آبجو دارای مخمر بسیار فعال است که در یک محیط مساعد الکل تولید می کند.

در مرحله بعدی ، آنها الکل را با تقطیر با توجه به مقدار الکلی که می خواهند در محصول باقی بمانند ، تقطیر می کنند.

معمولاً در چنین نوشیدنی هایی که به کشورهای اسلامی وارد می شود ، 0.5٪ الکل وجود دارد.
طرز تهیه آبجو غیر الکلی در کشور (حذف تخمیر یا تخمیر محدود)

در ایران تخمیر محدودی اعمال می شود و قبل از الکلی شدن مایع بدست آمده ، برای جلوگیری از الکلی شدن آن ، شوک گرمایی ایجاد می شود.

در واقع ، آب جو حاوی مخمری است که در یک محیط مساعد الکل تولید می کند. شوک حرارتی باعث ایجاد مخمر می شود.

آبجو معمولی که در کشور ما مصرف می شود اصلا آبجو نیست و در واقع یک نوشیدنی بر پایه مالت است.

چه مقدار از این نوشیدنی باید مصرف کنیم؟

به دلیل کمبود سبوس و ویتامین در سبوس غلات ، مصرف این نوشیدنی می تواند بخشی از نیاز به این ویتامین ها را برطرف کند ، به طور کلی ، مصرف متعادل و متعادل آبجو به جای سایر نوشیدنی های گازدار توصیه می شود.

اما با توجه به اینکه این نوشیدنی کالری قابل توجهی دارد ، عادت به مصرف آن می تواند منجر به اضافه وزن شود و مصرف آن برای افرادی که دارای اضافه وزن هستند یا افرادی که می خواهند وزن خود را کنترل کنند باید محدود شود.

بعلاوه ، استفاده از آبجو به دلیل داشتن قند زیاد برای بیماران دیابتی توصیه نمی شود.

از طرف دیگر ، اگرچه بخشی از گاز موجود در این نوشیدنی مربوط به فرآیند تخمیر است ، اما بیشتر گاز توسط کارخانه ها به صورت صنعتی اضافه می شود که مهمترین آنها گاز CO2 است.

اگر اسید فسفریک استفاده شده در این نوشیدنی زیاد باشد ، می تواند باعث پوکی استخوان شود. بنابراین ، افرادی که بیش از حد از این نوشیدنی استفاده می کنند ، بیشتر کلسیم را از بدن خود خارج می کنند و اگر کمبود ویتامین D یا کلسیم داشته باشند ، نوشیدن آبجو خطر مشکلات استخوانی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

همچنین ببینید

بهترین تمرینات برای عضلات پا

این برنامه را دنبال کنید تا پاهای شما عالی به نظر برسند. عضلات پایین پا …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *