خانه » دسته بندی پست » پزشکی و سلامتی » خواص دانه کنجد چیست؟

خواص دانه کنجد چیست؟

کنجد از آن دسته دانه هایی است که سرشار از خواص است و استفاده از آن برای بیشتر افراد توصیه می شود.

به گزارش آلامتو و به نقل از مجله سلامت؛ دانه های کنجد اگرچه ریز به نظر می رسند اما فواید زیادی برای سلامتی دارند.

این مهره های کوچک به دلیل مزایایی که داشتند به اندازه طلا با ارزش بودند. در این مقاله قصد داریم برخی از خواص دانه کنجد را مرور کنیم. پس با ما باشید

دانه کنجد سرشار از پروتئین است:

دانه کنجد سرشار از پروتئین با کیفیت است. پروتئین 20٪ دانه کنجد را تشکیل می دهد. در هر اونس دانه کنجد 4.7 گرم پروتئین وجود دارد.

به جلوگیری از دیابت کمک می کند:

دانه کنجد حاوی منیزیم و سایر مواد مغذی است. روغن کنجد می تواند از دیابت جلوگیری کند و قادر به بهبود گلوکز پلاسما در دیابت بسیار حساس است. دانه کنجد باعث کاهش فشار خون می شود:

مطالعات روی دانه های کنجد نشان می دهد که روغن کنجد می تواند فشار خون را در بیماران دیابتی کاهش دهد. دانه کنجد سرشار از منیزیم است. منیزیم یک ماده مغذی اصلی برای کاهش فشار خون است. ما قبلاً از کنجد سفید برای پخت و پز استفاده می کردیم ، اما کنجد سیاه مواد مغذی بیشتری دارد.

سطح کلسترول خون را کاهش می دهد:

دانه کنجد به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند زیرا حاوی فیتواسترول است که مانع تولید کلسترول می شود. دانه های کنجد سیاه فیتواسترول بالاتری دارند.

برای هضم غذا بسیار مفید است:

محتوای فیبر بالای دانه کنجد می تواند به هضم غذا کمک کند.

برای داشتن پوستی سالم می توان از آن استفاده کرد:

مقدار بالای روی دانه کنجد به تولید کلاژن کمک می کند. همانطور که می دانید ، کلاژن خاصیت ارتجاعی ایجاد می کند و به ترمیم بافت های آسیب دیده بدن کمک می کند. مصرف منظم روغن کنجد باعث کاهش سرطان پوست می شود.

سلامت قلب را بهبود می بخشد:

روغن دانه کنجد با جلوگیری از ضایعات آترواسکلروتیک با کمک آنتی اکسیدان ها و داروهای ضد التهاب معروف به کنجد ، سلامت قلب را بهبود می بخشد.

از سرطان جلوگیری می کند:

کنجد حاوی ترکیبات ضد سرطانی مانند اسید فیتیک ، منیزیم و فیتواسترول است. دانه کنجد فیتواسترول بیشتری نسبت به سایر دانه ها و مغزها دارد.

به کاهش اضطراب کمک می کند:

دانه کنجد حاوی مواد معدنی منیزیم و کلسیم است که خاصیت کاهش استرس دارند. کنجد همچنین حاوی ویتامین های آرام بخش تیامین و تریپتوفان است که به تولید سروتونین کمک می کنند. سروتونین به کاهش درد ، بهبود خلق و خو و افزایش خواب عمیق کمک می کند.

کم خونی را کاهش می دهد:

دانه های کنجد سیاه سرشار از آهن هستند. این دانه ها برای افراد کم خون و ضعف توصیه می شود.

از آسیب DNA به اشعه محافظت می کند:

کنجد موجود در دانه های کنجد و روغن کنجد می تواند از آسیب های ناشی از تشعشع به DNA محافظت کند.

آرتروز را تسکین می دهد:

محتوای بالای دانه کنجد در مس از آرتروز جلوگیری کرده و درد را تسکین می دهد. این دانه ها همچنین باعث تقویت استخوان ها ، مفاصل و رگ های خونی می شوند.

از کبد شما در برابر الکل محافظت می کند:

دانه کنجد اثر الکل بر کبد را کاهش می دهد و به داشتن کبد سالم کمک می کند.

از چین و چروک جلوگیری می کند:

روغن دانه کنجد از آسیب اشعه ماورا بنفش خورشید جلوگیری کرده و از ایجاد چین و چروک و لک صورت جلوگیری می کند.

سلامت استخوان را بهبود می بخشد:

یک مشت دانه کنجد کلسیم بیشتری نسبت به یک لیوان شیر دارد. محتوای بالای روی در این دانه ها همچنین می تواند تراکم مواد معدنی استخوان ها را افزایش دهد.

همچنین ببینید

چه عواملی باعث گرسنگی مداوم می شوند؟

وقتی هر لحظه بخواهیم غذا بخوریم ، رسیدن به اهداف تناسب اندام بسیار دشوار می …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *