خانه » دسته بندی پست » پزشکی و سلامتی » خواص ترکیب زنجبیل با زردچوبه + طرز تهیه چای زنجبیل

خواص ترکیب زنجبیل با زردچوبه + طرز تهیه چای زنجبیل

چای زنجبیل و زردچوبه نوشیدنی ای است که دارای خواص دارویی زیادی است و مصرف آن در صبح علاوه بر چربی سوزی می تواند تا شب نیز انرژی شما را حفظ کند.

نوشیدن چای زنجبیل و زردچوبه در صبح می تواند بدن شما را یک شبه انرژی بخشد ، خستگی و بی حوصلگی را در طول روز برطرف کند و از همه مهمتر مراقبت از بدن در برابر سرطان است. کافئین موجود در این چای می تواند متابولیسم بدن شما را افزایش دهد. علاوه بر این ، این چای سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است.

همچنین بخوانید: خواص زنجبیل

وجود زردچوبه و زنجبیل باعث می شود این چای خاصیت ضدالتهابی داشته باشد. در نتیجه برخی بیماری ها ، برخی ورزش ها ، فشار به برخی از عضلات و مفاصل در برخی از قسمت های بدن متورم و ملتهب می شود و این چای می تواند این مشکل را برطرف کند.

علاوه بر این ، بیشتر چای ها با شیرین کننده هایی مانند شکر مصرف می شوند تا طعم آنها بهتر شود و می توانند قند خون را افزایش دهند ، اما این چای بدون نیاز به مواد شیرین کننده می تواند طعم عالی داشته باشد.

مواد لازم برای چای زنجبیل زردچوبه 2 قاشق چایخوری بامیه 1 قاشق چایخوری چای سبز 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 2 کیسه چای ماته یا چای پاراگوئه تهیه چای زنجبیل با زرد

8 فنجان آب در یک قوری بزرگ بریزید و بگذارید گرم شود ، کیسه های چای را اضافه کنید و بگذارید خنک شود. آن را در یک ظرف شیشه ای بزرگ بریزید. سایر مواد بالا را اضافه کرده و صبح از آن استفاده کنید تا از مزایای فوق العاده آن در طول روز بهره مند شوید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر زردچوبه

همچنین ببینید

چه عواملی باعث گرسنگی مداوم می شوند؟

وقتی هر لحظه بخواهیم غذا بخوریم ، رسیدن به اهداف تناسب اندام بسیار دشوار می …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *