خانه » دسته بندی پست » پزشکی و سلامتی » فشار چیست؟ خواص و ارزش غذایی پودر هل

فشار چیست؟ خواص و ارزش غذایی پودر هل

هل در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارد و اکثر قریب به اتفاق ایرانیان هل را یکی از اجزای اساسی آشپزخانه خود می دانند. در این مقاله می خواهیم در مورد مهمترین فواید هل صحبت کنیم. لطفا تا آخر با ما باشید

فشار چیست؟

هل یک ادویه است که از چندین گیاه خانواده Zingiberaceae حاصل شده است. هل هادوم معمولاً در هندی با نام "الایچی" ، در مالایی به "اللاكا" ، در تامیل با عنوان "الاكای" ، در كانادا با عنوان "یلاكی" و در عربی به عنوان "هوبا الهال" شناخته می شود. این ادویه بومی هند ، بوتان ، نپال و اندونزی است. هل به عنوان ملکه ادویه ها شناخته می شود و سومین ادویه گران قیمت جهان است که از زعفران و وانیل پیشی می گیرد.

چند نوع مختلف هل دارید؟ دو نوع ، هل سبز و هل سیاه

هل سبز که به نام هل واقعی نیز شناخته می شود ، رایج ترین و پرمصرف ترین نوع آن است. این ادویه محبوب از هند به مالزی نیز توزیع می شود.

هل اغلب برای طعم دادن به غذاهای شیرین استفاده می شود.
به دلیل عطر و بوی قوی آن ، به غذاهای حاوی شیر نیز اضافه می شود.
یکی از مهمترین کاربردهای هل ، اضافه کردن آن به چای است.

هل سیاه بومی شرقی هیمالیا است و بیشتر در سیکیم ، نپال شرقی و مناطقی از بنگال غربی در هند رشد می یابد.

تاریخچه فشار چیست؟

استفاده از هل حداقل 4000 سال قدمت دارد و به دلیل خاصیت دارویی از آن به عنوان یکی از قدیمی ترین تمدنهای جهان در مصر باستان استفاده می شده است. رومی ها و یونانیان نیز از این ادویه به دلیل عطر تند استفاده می کردند. وایکینگ ها آن را در طول سفر خود کشف کردند و آن را به اسکاندیناوی آوردند.

امروزه گواتمالا بزرگترین تولید کننده این ادویه در جهان است. اعتقاد بر این است که این ادویه در اصل از غرب گیتس در جنوب هند گرفته شده است.

خصوصیات تغذیه ای هل چیست؟

اکنون که این ادویه محبوب بسیار محبوب است ، اجازه دهید در هر 100 گرم به مشخصات غذایی آن نگاهی بیندازید:

ارزش غذایی
درصد RDA
انرژی
311 کیلو کالری
15.5
کربوهیدرات
68.47 گرم
52.5
پروتئین
10.76 گرم
19
چربی کل
6.7 گرم
23 ٪
کلسترول
0 میلی گرم
0
فیبر رژیمی
28 گرم
70 ٪
نیاسین
1،102 میلی گرم
7
پیریدوکسین
0.230 میلی گرم
18
ریبوفلاوین
0.182 میلی گرم
14 ٪
تیامین
0.198 میلی گرم
16.5
ویتامین A.
IU 0

ویتامین سی
21 میلی گرم
35
سدیم 18
18 میلی گرم
1
پتاسیم
1119 میلی گرم
24 ٪
مواد معدنی
کلسیم
383 میلی گرم
38 ٪
فلز مس
0.383 میلی گرم
42.5 ٪
اهن
13.97 میلی گرم
175 ٪
منیزیم
229 میلی گرم
57 ٪
منگنز
28 میلی گرم
1217
فسفر
178 میلی گرم
25٪
بر
7.47 میلی گرم
68 ٪
خواص هل برای سلامتی

اگر بخواهیم به طور مختصر به برخی از خواص هل اشاره کنیم ، باید بگوییم هل به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می کند و از برخی بیماری های جدی مانند سرطان جلوگیری می کند. همچنین در درمان دیابت مؤثر است و به شما در مقابله با افسردگی کمک می کند.

چگونه می توان از هل در پخت و پز استفاده کرد؟

هل یکی از با ارزش ترین ادویه های جهان است. از این ادویه در پخت و پز بسیاری از غذاها استفاده می شود. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از هل آورده شده است:

در هند ، هل یکی از مواد اصلی موجود در ادویه جات ماسالا است. این ادویه ترکیبی از ادویه است که در غذاهای گیاهی و غیر گیاهی مورد استفاده قرار می گیرد. هل همچنین ماده مهمی در پودر کاری است که معمولاً در غذاهای هندی مورد استفاده قرار می گیرد.
هدیه هل را می توان به چای یا قهوه اضافه کرد تا عطر مطبوع داشته باشد.
علاوه بر غذای خوشمزه ، از هل می توان در دسرهایی مانند فرنی و همچنین شیرینی هایی مانند حلوا و تا استفاده کرد تا طعم متمایز آن به دیگران منتقل شود.
از تخم هل می توان برای طعم دادن غذاهایی مانند سوپ ، خورش ، پوره و غیره استفاده کرد. می توانید برخی از دانه ها را به پودینگ برنج یا بستنی یا پودر کردن آن اضافه کرده و آن را روی سالاد میوه اضافه کنید.
شما می توانید یک سالاد میوه مرکبات متشکل از مرکبات مانند گریپ فروت و پرتقال تهیه کنید ، آن را با عسل شیرین کنید و آن را با آب لیمو و هل آن را فصل کنید.
لاسی نوشیدنی تازه ای است که در هند بسیار محبوب است. پودر هل را می توان اضافه کرد تا طعم خاصی به آن ببخشد. می توانید آن را با پنیر ، شیر پر چرب ، پودر قند و پودر هل مخلوط کرده و این مواد را به مدت 2 تا 3 دقیقه در مخلوط کن مخلوط کنید. همچنین می توانید این نوشیدنی را با پودر هل و میوه های خشک خرد شده تزئین کنید.
برنج باسماتی به سبک هندی یک غذای معطر است که با ادویه های کامل مانند هل طعم دار است.
طرز تهیه چای هل:

عناصر:

1 قاشق چایخوری زنجبیل
نصف قاشق چایخوری هل
1/8 قاشق چایخوری میخک و فلفل سیاه
1 چوب دارچین
1 فنجان آب
2 کیسه چای سیاه
1 لیوان شیر کم چرب
2 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال ، برای چاشنی

دستورالعمل ها :

در یک کاسه کوچک ، زنجبیل ، هل ، میخک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
یک کتری را ذوب کرده و به جوش آورد ، کیسه چای و چوب دارچین را درون آب بگذارید.
مخلوط ادویه را به آن اضافه کنید.
5 دقیقه زمان باقی مانده است.
حالا کیسه های چای و چوب دارچین را بردارید.
شیر و عسل را اضافه کنید. تا زمانی که چای به اندازه کافی گرم شود گرم کنید.
چای را درون لیوان بریزید و با پوست پرتقال آنرا چاشنی بزنید.
آیا هل عوارض جانبی دارد؟

عوارض بارداری و شیردهی

اگرچه مصرف هل به شکل طبیعی آن بی خطر است ، اما مصرف ادویه جات به عنوان یک دارو ممکن است عوارض جانبی داشته باشد. از مصرف مقادیر زیاد هل در دوران بارداری و شیردهی خودداری کنید و از آن فقط به عنوان مکمل غذایی استفاده کنید.

عوارض کولیک صفراوی

اگر کولیک صفراوی دارید ، از هل دادن خودداری کنید. مصرف هل فقط باعث بدتر شدن این شرایط می شود.

اما حرف آخر …

با وجود خواص ذکر شده در این مقاله در مورد هل ، فکر می کنم حتماً در مورد استفاده از آن فکر کرده اید. همانطور که گفتیم فواید سلامتی زیادی در استفاده از هل وجود دارد ، بنابراین از این ادویه ارزشمند غافل نشوید و آن را به روش معقول و متعادل در رژیم غذایی خود قرار دهید تا از عوارض جانبی آن در کنار خواص بی نظیر آن جلوگیری کنید. .

همچنین ببینید

علائم کمبود ویتامین B12 و بهترین منابع غذایی آن

اگر بدنبال دریافت ویتامین B12 مورد نیاز بدن خود هستید ، پیشنهاد می کنیم از …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *