خواص جو

جو یکی از دانه های عالی است که معمولاً در تهیه نان و غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این روزها ، جو در سراسر جهان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. جو و غلات سبوس دار محبوبیت زیادی در سالهای اخیر به دست آورده اند. این مواد برای سلامتی انسان فواید زیادی دارند.

همانطور که می دانید غلات کامل منبع خوبی از فیبر رژیم غذایی ، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که در دانه های تصفیه شده یافت نمی شوند.

وقتی دانه ها پالایش می شوند ، ترکیبات خاصی در آنها از بین می رود. انتخاب غلات کامل می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند چاقی ، دیابت ، بیماری های قلبی و سرطان را کاهش دهد.

در این مقاله ، ما نگاهی عمیق تر به فواید جو می اندازیم و می بینیم که چگونه می توانیم از سلامت خود با آن محافظت کنیم.

7 خاصیت جو

مصرف غذاهای گیاهی با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با سبک زندگی همراه است.

مطالعات بیشماری نشان می دهد که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مانند جو می تواند خطر چاقی ، دیابت ، بیماری قلبی را کاهش دهد. همچنین چنین موادی می توانند سلامت بدن را افزایش داده و باعث ایجاد موهای سالم ، افزایش انرژی و کاهش وزن شوند.

کاهش فشار خون با جو

مصرف کمتر سدیم برای کاهش فشار خون ضروری است. با این حال ، افزایش مصرف پتاسیم می تواند به همان اندازه مهم باشد. طبق اعلام موسسه ملی بهداشت ، کمتر از 2 درصد از بزرگسالان آمریکایی روزانه 4700 میلی گرم پتاسیم را تأمین می کنند. پتاسیم ، کلسیم و منیزیم نیز در کاهش فشار خون به طور طبیعی مفید هستند.

یک مطالعه 2006 نشان داد که یک رژیم غذایی سالم ، افزایش مصرف غلات کامل (فیبر محلول و نامحلول) می تواند فشار خون را کاهش داده و به کنترل وزن کمک کند.

خواص جو برای سلامتی استخوان

آهن ، فسفر ، کلسیم ، منیزیم ، منگنز و روی موجود در جو می تواند در ساختن و حفظ ساختار و استحکام استخوان ها مفید باشد. تعادل دقیق فسفر و کلسیم برای سلامتی استخوان ها ضروری است.

مصرف زیاد فسفر با کلسیم بسیار کمی می تواند منجر به ریزش استخوان شود. تشکیل استخوان به منگنز معدنی نیاز دارد. آهن و روی نیز نقش مهمی در تولید کلاژن دارند.

سلامت قلب با مصرف جو

فیبر ، پتاسیم ، فولات و ویتامین B6 موجود در جو می توانند از سلامت قلب محافظت کنند. جو منبع خوبی از فیبر است که باعث کاهش کل کلسترول در خون و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.

یک مطالعه 2007 نشان داد که مصرف جو می تواند کلسترول و چربی شکم را کاهش دهد. فیبر بتا گلوکان موجود در جو نیز می تواند سطح کلسترول بد را کاهش دهد. مصرف 3 گرم بتا گلوکان در روز می تواند کلسترول بد را تا 5 درصد کاهش دهد.

در یک مطالعه ، افرادی که روزانه 4069 میلی گرم پتاسیم مصرف می کردند ، 49 درصد کمتر از بیماری قلبی می میرند.

ویتامین های B6 و فولات که در جو نیز یافت می شوند از تشکیل ترکیباتی به نام هموسیستئین جلوگیری می کنند. هنگامی که مقادیر زیادی هموسیستئین در بدن جمع می شود ، می تواند به رگ های خونی آسیب وارد کرده و منجر به بیماری های قلبی شود.

خواص شگفت انگیز جو برای بدن

جو و سرطان

سلنیوم ماده معدنی است که در همه مواد غذایی یافت نمی شود اما در جو یافت می شود. این نقش مهمی در عملکرد آنزیم های کبدی دارد و می تواند به سم زدایی برخی ترکیبات سرطانی در بدن کمک کند. سلنیوم همچنین از التهاب جلوگیری می کند ، سرعت رشد تومور را کاهش می دهد و پاسخ ایمنی بدن به عفونت ها را بهبود می بخشد.

فیبر موجود در جو نه تنها از سلامت قلب پشتیبانی می کند بلکه می تواند سرطان روده بزرگ را نیز کاهش دهد. بتا گلوکان موجود در جو نیز می تواند سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با سلول های سرطانی تحریک کند و از ایجاد تومور جلوگیری می کند.

خواص ضد التهابی جو

کولین ماده مغذی مهمی در جو است که به خواب ، حرکت ماهیچه ها ، یادگیری و حافظه کمک می کند. کولین همچنین به حفظ ساختار غشای سلولی کمک می کند و به انتقال تکانه های عصبی و کاهش التهاب مزمن کمک می کند.

جو برای هضم بهتر است

جو به دلیل دارا بودن فیبر ، به جلوگیری از یبوست کمک کرده و سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.

خواص لاغری جو

مصرف مناسب فیبر را می توان یک عامل مهم در کاهش وزن قلمداد کرد.

فیبر غذایی به افزایش سیری کمک می کند و اشتها را کاهش می دهد و باعث می شود فرد بیشتر طولانی بماند. این باعث می شود کالری دریافتی شما کاهش یابد.

عوارض جانبی احتمالی جو:

رژیم های غذایی و الگوهای غذایی نقش مهمی در جلوگیری از بیماری و دستیابی به سلامتی دارند. بهتر است رژیم غذایی متنوعی میل کنید. جو حاوی گلوتن است و افرادی که از بیماری سلیاک رنج می برند باید از بروز آن اجتناب کنند.

نوشیدنی های مختلفی از جو تهیه می شود. این نوشیدنی ها فاقد گلوتن هستند و نباید توسط افراد مبتلا به سلیاک استفاده شود. اطمینان حاصل کنید که مایعات زیادی بنوشید با افزایش مصرف فیبر.

سعی نکنید تمام فیبرها را یکباره مصرف کنید. آن را در وعده های غذایی مختلف بگنجانید. برای کمک به جلوگیری از ناراحتی دستگاه گوارش ، به تدریج میزان فیبر مصرفی خود را افزایش دهید.

افزایش مصرف فیبر بدون مصرف مایعات کافی می تواند منجر به یبوست شود.

همچنین ببینید

آنورگاسمیا و درمان آن ، به ویژه برای زنان و مردان

آنورگاسمیا (غیر ارگاسم) نوعی اختلال جنسی است که در آن فرد با وجود تحریک کافی …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *