خانه » دسته بندی پست » تفریح و سرگرمی » روش تهیه شیرینی (باقلوا) پسته ای

روش تهیه شیرینی (باقلوا) پسته ای

شیرینی پسته ای برای عید

فکر کنم بهترين ها رو براي آخرين بار نجات دادم ميدونم که دستور کلوچه نيست ولي يکي از مورد علاقه هاي منه پسته باقلوا

من عاشق همه باقلوا هستم اما پسته مورد علاقه منه . فقط يه چيزي در مورد پسته هست اونا ديوونه هاي مورد علاقه من هستن شايد اين شوري باشه که من خيلي دوست دارم ولي ميتونستم هميشه روي اونا تنقلات بدم شما می توانید آنها را در Costco بسیار ارزان تر از اکثر فروشگاه های دیگر پیدا کنید. بهم اعتماد کن که ميدونم همه جا دنبالشون ميگشتيم

باقلوا شیرینی شیرین غنی است که با ورقه هایی از خمیر فیلو پر از مخلوطی از آجیل ساخته می شود و با عسل یا شربت شیرین می شود. من مطمئن نیستم که اگر آن را در ترکیه سرچشمه گرفته است اما من می دانم که شما می توانید آن را در رستوران های خاورمیانه و رستوران های یونانی پیدا کنید. تغییرات زیادی از آن وجود دارد، و برای گفتن حقیقت من یک باقلوا که من دوست ندارم پیدا نکرده است.

این تبدیل به یک سنت در خانه من برای ساخت baklava در کریسمس است. آنقدر دسر دهه خورده است که شایسته چنین تعطیلاتی است.

مواد لازمی که برای طبخ شیرینی های پسته ای نیاز دارید :

  • 100 گرم پودر پسته
  • پودر قند 60 گرم
  • 100 گرم آرد شیرینی سفید
  • روغن مایع 60 گرم
  • مربای پودر هل 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی پسته

1-برای شروع ، پودر پسته را در یک ظرف ریخته ، پودر هل را اضافه کرده و مخلوط می کنند و پودر قند را از طریق ظرف الک می کنند.

2-با بقیه مواد مخلوط کنید ، سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. در آخر آرد را کم کم داخل مواد الک کنید.

3-و ، تا آنجا که ممکن است با قاشق مخلوط کنید و وقتی خمیر کمی سفت شد و دیگر نمی توان با قاشق آن را هم زد ، با دست مخلوط کنید.

مقدار آرد استفاده شده معلوم نیست و بسته به نوع آرد (زیرا آردهای مختلف مقادیر مختلفی را به خود جذب می كنند) ، یعنی ممکن است همه ی آرد یا نیمی از آن استفاده شود ؛ در صورت بدست آوردن خمیر نچسب كه به دست تمیز خوب نچسبد ، از آن استفاده کنید.

روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.

امیدوارم از این آموزش از دسته ی تفریح و سرگرمی مجله ی فارسی اس ام اس لذت برده باشید. مارا با نظرات ارزشمنتان دلگرم کنید.

منبع : https://bit.ly/3sd8N3m

https://www.beytoote.com/cookery/pastry/pistachios2-noodles1.html

همچنین ببینید

خوش تیپ ترین مرد جهان کیست؟

نظر شما در مورد خوش تیپ ترین مرد جهان چیست؟ اگر شخص مورد نظر خود …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *