متخصصان تغذیه می گویند اگر این میوه به درستی مصرف نشود باعث چاقی می شود.
میوه ها علاوه بر ویتامین های مفید ، حاوی آنتی اکسیدان و فیبر هستند ، همچنین حاوی کالری ، کربوهیدرات و شکر هستند. بنابراین جای تعجب نیست که آنها عامل چاقی هستند.
به گفته ابی لانگر ، متخصص تغذیه در کانادا ، همه چیز چاق کننده است و حتی میوه ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در اینجا چند نکته برای کمک به شما در استفاده بیشتر از میوه خود آورده شده است.
اولین توصیه وی توجه به مصرف میوه در هر وعده غذایی است. وی توصیه می کند روزانه دو وعده میوه بخورید ، تقریباً نصف فنجان برش و تکه های میوه مانند توت ، گیلاس و خانواده خربزه مانند هندوانه و خربزه.
وی همچنین پیشنهاد می کند میوه را با غذای دیگری بخورید. به عنوان مثال ، ترکیب موز با کره بادام زمینی یا تخم مرغ آب پز. سیب با دو برش پنیر ؛ و زردآلو تازه مخلوط با انواع مغزها. به گفته وی ، ترکیب این مواد مغذی ، یعنی پروتئین با کربوهیدرات ها و چربی ها ، به احساس سیری طولانی مدت کمک می کند.
همچنین خوردن میوه هایی مانند هندوانه و انگور که پر از آب هستند ، احساس سیری بیشتری در شما ایجاد می کنند. اینها میوه هایی هستند که افراد می توانند به اندازه یک کاسه در روز از آنها استفاده کنند.