خانه » دسته بندی پست » پزشکی و سلامتی » تناسب اندام » نقش پروتئین گوشت قرمز در چاقی

نقش پروتئین گوشت قرمز در چاقی

پروتئین موجود در گوشت باعث چاقی می شود زیرا بعد از چربی ها و کربوهیدرات ها هضم می شود.

مطالعه جدید محققان دانشگاه آدلاید استرالیا نشان می دهد که پروتئین موجود در گوشت به اندازه قندها در چاقی نقش دارد.

این مطالعات نشان می دهد گوشت قرمز عامل مهمی در افزایش وزن و چاقی بعد از چربی ها ، قندها و کربوهیدرات ها است. چربی ها و کربوهیدرات ها انرژی کافی برای تأمین نیازهای ما را تأمین می کنند و سریعتر از پروتئین ها هضم می شوند. بنابراین ، انرژی ذخیره شده در گوشت بعداً استفاده می شود یا اگر بیش از نیاز بدن باشد ، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می شود.

بر اساس این مطالعه ، گوشت در رژیم غذایی مدرن انرژی اضافی تولید می کند که در نهایت منجر به چاقی می شود.

در مطالعات قبلی علت چاقی ناشی از گوشت وجود چربی در آن بود. در این مطالعه ، محققان رابطه بین مصرف گوشت و میزان چاقی را در 170 کشور بررسی کردند.

ماساژ هانبرگ ، استاد دانشگاه آدلاید گفت: "یافته های ما نشان می دهد که دسترسی به شکر در یک کشور 50 درصد از علل چاقی را تشکیل می دهد ، در حالی که 50 درصد دیگر از چاقی در این کشورها به دلیل مصرف گوشت است."

به گفته محققان ، چربی ها و کربوهیدرات های موجود در رژیم های غذایی امروز انرژی کافی برای تأمین نیازهای روزانه ما را تأمین می کنند. اما به دلیل هضم آهسته پروتئین گوشت در مقایسه با چربی و کربوهیدرات ، انرژی حاصل از پروتئین بیش از حد است و در نتیجه به چربی تبدیل شده و به صورت چربی در بدن ذخیره می شود.

همچنین ببینید

چگونه متابولیسم را افزایش دهیم؟

بدن شما ممکن است به دلیل ضعف در غذا خوردن و سبک زندگی ، کالری …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *