خانه » دسته بندی پست » پزشکی و سلامتی » تناسب اندام » با این گیاه به سرعت لاغر می شوید

با این گیاه به سرعت لاغر می شوید

بادمجان سرشار از ویتامین های A ، B1 ، B6 ، C و مواد معدنی مانند کلسیم ، فسفر ، مس ، گوگرد ، منیزیم ، پتاسیم ، آهن و فیبرهای غذایی است. بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمند است و در محافظت از سلول های مغز و کنترل سطح چربی های بدن بسیار موثر است.

برخی دیگر از خواص آن عبارتند از:

آنتی اکسیدان های قوی موجود در بادمجان خطر سرطان را کاهش می دهد.

بادمجان به دلیل ذخیره زیاد فیبر در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار موثر است. این ماده غذایی با عبور از روده و پاکسازی روده از این مواد سرطان زا سموم و مواد شیمیایی را جذب می کند.

– بادمجان به دلیل ذخیره زیاد فیبر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

بادمجان حاوی مقدار زیادی آب است و می تواند مقدار قابل توجهی آب به بدن برساند ، بنابراین به سلامت پوست و مو کمک می کند و از چین و چروک پوست جلوگیری می کند.

آهن موجود در بادمجان در درمان کم خونی مثر است.

فیبر موجود در بادمجان کلسترول خون را کاهش می دهد ، که یک عامل خطر برای حمله قلبی و سکته مغزی است.

بادمجان از گرفتگی عروق و بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

– جوشانده ریشه بادمجان در درمان آسم موثر است.

– بادمجان کم کالری است ، مصرف آن باعث باز شدن رگ های خونی و تقویت معده می شود.

– فیبر بالای موجود در بادمجان برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.

مقدار بالای پتاسیم و سدیم کم بادمجان برای کاهش فشار خون مفید است.

بادمجان رگهای خونی را باز می کند و معده و مدرها را تقویت می کند.

– خوردن بادمجان بوی عرق بدن را از بین می برد.

– پودر بادمجان مخلوط با سرکه برای درمان زخم های پوستی مثر است.

بادمجان را باید کاملاً رسیده مصرف کرد ، زیرا به صورت خام طعم تلخی دارد و برای مبتلایان به آسم و برونشیت می تواند این بیماری ها را تحریک کند.

آب زردی که هنگام نمک زدن بادمجان بیرون می آید بهترین دارو برای افرادی است که به طور منظم دست و پاهای خود را عرق می کنند. (چندین بار در روز دست و پایتان را با آن بشویید.)

– بهترین روش پختن بادمجان جوشاندن و پختن آن در فر است ، زیرا سرخ شده آن سنگین است و برای معده های ضعیف مناسب نیست.

در اینجا برخی از مضرات بادمجان آورده شده است:

بادمجان به دلیل سمی به نام سولانین برای افرادی که سابقه آلرژی دارند خوب نیست.

افرادی که چشم درد و بواسیر دارند نباید از بادمجان استفاده کنند. زیرا بیماری آنها را تشدید می کند. برای چنین افرادی بهتر است بادمجان را با گوشت و روغن یا سرکه بپزند.

همچنین ببینید

چگونه متابولیسم را افزایش دهیم؟

بدن شما ممکن است به دلیل ضعف در غذا خوردن و سبک زندگی ، کالری …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *